Citroën garage Meyvis

Nieuws

B1-B2 - Foto

NIEUWE CITROËN C3

ONTDEK HEM IN EEN VIDEO

Er waait een wind van vernieuwing in de wereld van de compacte berlines! De nieuwe Citroën C3 is mee met zijn tijd en wordt gekenmerkt door een trendy en optimistisch design met gekleurde inserts en grafische elementen zoals de Airbump®. Met zijn zeer uitgesproken en unieke morfologie valt hij onmiddellijk op in zijn categorie.

 

Volg de spannende avonturen van de nieuwe Citroën C3 op zijn Facebook-profiel: van zijn geboorte tot zijn grote afspraak met het grote publiek op het autosalon van Parijs. Hij deelt met u al zijn boeiende belevingen in de vorm van foto’s en video’s die hij met zijn ConnectedCAM Citroën™ heeft opgenomen!

ConnectedCAM CITROËNTM: MOTOR… ACTIE!

 

Adembenemende panorama’s, buitengewone uitzichten, stadswandelingen: De nieuwe C3 draait de film van uw rijervaringen met ConnectedCAM Citroën™. Dit camerasysteem is ingebouwd in de binnenspiegel en registreert wat u ziet vanuit de auto.

Deze camera is dus de getuige van uw dagelijkse rijervaringen:

  • Neem met één eenvoudige klik een foto van wat u ziet en deel hem op de sociale media.
  • Al wat zich voor uw bumper afspeelt, wordt geregistreerd. Dit systeem kan dus nuttig zijn als u betrokken raakt bij een incident.

VERVEELVOUDIG DE KLEURENCOMBINATIES

De nieuwe CITROËN C3 biedt ook een breed scala van kleuren: Almond Green, Banquise Wit, Cobalt Blue, Shark Grijs, Aluminium Grijs, Rubi Rood, Perla Nera Zwart, Orange Power of Zandkleur… Combineer deze 9 subtiele of punchy kleuren met de 3 daktinten (Onyx Zwart, Aden Rood, Parelmoerwit) en profiteer van de vele combinaties (tot 36 wat de carrosseriekleuren betreft). En, welke C3 wordt de uwe?
597x507_perso_blur.jpg

DE NIEUWE C3 IS HYPER-PERSONALISEERBAAR!

De personalisatiemogelijkheden van de nieuwe C3 zijn legio.  Tweekleurig of Eenkleurig? Met of zonder Airbump®? Interieursfeer eerder cosy of verfijnd? Maak uw keuze uit alle mogelijke combinaties!

Interieursfeer Metropolitan Grey

tranche-6_1.228046.74.jpg

.

Deze interieursfeer heeft een verfijnde stijl en dominante heldere kleuren op de zetels en het dashboard. Hij ademt in alle eenvoud welzijn uit en zorgt voor meer helderheid.

Interieursfeer Urban Red

tranche-6_2.228047.74.jpg

.

Dit is een interieur vol energie en vitaliteit dat perfect past in de stad, met kleurrijke toetsen op de zetels en het dashboard.

Interieursfeer Hype Colorado

tranche-4.228045.74.jpg

.

Deze interieursfeer heeft een trendy karakter en combineert ook stoffen bekleding met TEP.

Maak afspraak onderhoud

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in en we houden u graag via e-mail op de hoogte.