Citroën garage Meyvis

Nieuws

B1-B2 - Foto

NIEUWE CITROËN JUMPY BEDRIJFSWAGEN

DESIGN & MODULARITEIT

1500x646_Design_Proportions_Nouveau_Jumpy.jpg

De nieuwe Citroën Jumpy heeft een design dat ontleend is aan de personenwagens en de SUV’s. Zijn stijl is vloeiend, niet agressief en zijn volume geeft hem een zelfzekere en robuuste look. Zijn karakter? Zowel energiek als geruststellend! Vooraan biedt hij een korte motorkap die horizontaal geïntegreerd is en ondersteund wordt door grote, hoog geplaatste koplampen die u de indruk geven dat u alles overheerst op de weg.

597x597_Polyvalence_Nouveau_Jumpy.jpg

EFFICIËNT DESIGN

Het efficiënt design van de nieuwe Citroën Jumpy past zich aan al uw noden aan, steeds in functie van de functionaliteit, de praktische mogelijkheden en de ergonomie. Het meest recente modulaire platform dat specifiek voor dit model werd verstevigd, is afkomstig van het platform van de C4 Picasso. Het model biedt 1400 kg bruikbare laadruimte, 6,6 m3 laadruimte en tot 2,5 ton sleepmassa. Het modulaire ontwerp vertaalt zich ook in twee wielbasiswaarden (2,92 m en 3,27m), maar ook twee achteroverbouwversies (0,80 m en 1,15 m) die kunnen gecombineerd worden met 3 lengten.

Elle offre jusqu’à 1400 kg de charge utile, 6,6 m3 de volume de chargement et jusqu’à 2,5 tonnes de masse remorquable. Sa conception modulaire se traduit également par deux valeurs d’empattements (2,92 m et 3,27m), mais aussi deux porte-à-faux arrière (0,80 m et 1,15 m) qui se combinent en 3 longueurs.

3 LENGTES, 1 POLYVALENTIE

608x262_longueurs_Citroen_Jumpy.jpg

De nieuwe Citroën Jumpy is beschikbaar in 3 lengten. Naast de twee lengten M (4,95 m) en XL (5,30 m) die reeds op de markt beschikbaar zijn, wordt dit gebruiksvoertuig ook aangeboden in een volkomen nieuwe versie van 4,60 m, die zowel compact als praktisch is. Net als de andere lengtes M en XL, biedt de XS-versie een bruikbare laadruimte tot 1400 kg. De beste bestelwagens zijn kort toch?

1m90 HOOG

608x262_hauteur_utile_Citroen_Jumpy.jpg

U bent in alle situaties op uw gemak! Met een hoogte beperkt tot 1,90 m op de versies XS en M, rijdt de nieuwe Jumpy probleemloos alle parkings binnen die normaal moeilijk toegankelijk zijn voor wagens uit dit segment. U hoeft niet meer eindeloos huizenblokken om te rijden omdat de ingang van de parking te laag is. U wint tijd omdat u heel dicht bij uw klanten kunt parkeren.(Versie XL: 1,93 m)

COMFORT

1500x646_Bien_Etre_Citroen_Jumpy.jpg

Het Citroën-comfort is er voor u! Of het nu binnenin is met de zetelbekleding en het instrumentenbord of aan de buitenkant met het rijcomfort, de nieuwe Citroën Jumpy biedt professioneel gebruiksgemak en prestaties die vergelijkbaar zijn met die van de personenwagens. Elke verplaatsing is efficiënt en uiterst sereen.

HANDENVRIJE SCHUIFDEUREN AAN DE ZIJKANT

Staat u met uw handen vol? Geen probleem: de handenvrije functie (optioneel) biedt u de mogelijkheid om de zijdeuren te openen en te sluiten zonder dat u ze dient aan te raken, en dat is echt exclusief in dit segment. Door gewoon uw voet te bewegen onder de hoek van de bumper achteraan, wordt de wagen ontgrendeld en de schuifdeur aan de zijkant waar u staat, gaat automatisch open.

Met dezelfde handeling kunt u de deur van de wagen ook sluiten en vergrendelen indien u weggaat. Deze functie zal het laden en lossen vergemakkelijken indien u uw twee handen vol hebt!

GECERTIFICEERD CONFORM MET UW BEROEP!

De nieuwe Citroën Jumpy is de ideale partner voor professionals die op zoek zijn naar een werkinstrument dat hun dagelijks leven vergemakkelijkt. De nieuwe Citroën Jumpy is handig, modern en functioneel en is bedoeld voor een ruim publiek van professionals. Of u nu ambachtsman bent, bezorger, of werkzaam in de bouwsector of in een dienstenbedrijf, u vindt vast de Jumpy die bij u past!
1500x646_usages_Citroen_Jumpy.jpg

MODUWORK: MEER AANPASSINGSMOGELIJKHEDEN

Dankzij de specifieke wand en de modulariteit van de zijdelingse passagierszetel in rechte positie, biedt de Moduwork de mogelijkheid om bijkomend laadvolume te creëren met een vlakke vloer. De Moduwork heeft een antiwegglijdstrook aan de zijkant van de bestuurderszetel. De Moduwork verlengt uw laadruimte met 1,16 m (tot 4 m bruikbare lengte in maat XL). Hij biedt ook de mogelijkheid om de cabine van de nieuwe Jumpy om te bouwen tot een echt mobiel bureau, met een centrale armleuning die naar beneden kan, en die een draaiende tablet biedt met een elastische en hechtende strook om de objecten op hun plaats te houden (pc, tablet, enz …). Daarnaast zijn er specifieke dragers voor de smartphone en tablet beschikbaar als accessoire.
597x597_Moduwork_Nouveau_Jumpy.jpg

597x597_Confort_Roulage_Nouveau_Jumpy.jpg

RIJCOMFORT

Ongeacht de staat van de wegen biedt de nieuwe Citroën Jumpy een uitstekend rijcomfort, dankzij de wielstellen die zorgen voor een uitstekende geleiding en niettemin een hele goede vering. De nieuwe Jumpy heeft een Pseudo Mc Pherson versterkte vooras met stabilisatiestang en een nieuwe schuine, driehoekige achtertrein biedt de mogelijkheid om een last te dragen van 1400 kg. Deze treinen kunnen worden uitgerust met een 4×4-ophanging (transformatie DANGEL).

Le Nouveau Jumpy bénéficie d’un train avant renforcé Pseudo Mc Pherson avec barre anti-roulis et d’un nouveau train arrière de type triangle oblique, permettant de supporter une charge utile de 1400 kg. Ces trains peuvent recevoir une transmission 4×4 (transformation DANGEL).

Maak afspraak onderhoud

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in en we houden u graag via e-mail op de hoogte.